színkép | 2014.07.31
Tájékoztatás a tervpályázat dokumentációjának módosításáról

A tervpályázattal kapcsolatos módosítások a 2. és 3. pontban találhatóak és a pályázat beérkezésére vonatkoznak.

TÁJÉKOZTATÁS DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL
„KÖZÖSSÉGI HÁZ ÚJPALOTÁN”
TERVPÁLYÁZAT

2.) Az eredeti dokumentáció 1.8.e) pontja az alábbi új 1.8.e) pontra módosul:
„Pályaművek beérkezési határideje 2014. 09. 08. 10:00 óra”

3.) Az eredeti dokumentáció 1.11. pontja helyébe az alábbi új 1.11. pont lép:
„A Pályaművek benyújtása
A pályaművek a dokumentációhoz csatolt CÍMZÉSLAP (3.1. sz. melléklet) felhasználásával kizárólag ajánlott postai küldeményként nyújtható be.
A pályázatot csak a dokumentációban elhelyezett borítékban lehet benyújtani és a boríték más adatot nem tartalmazhat. Különösen nem tartalmazhat utalást a pályázat csomagolása a feladó személyére. A díjazásban, megvételben nem részesülő pályázatok későbbi azonosítása a pályázónál maradó feladóvevény ragszáma alapján történik.
A pályázat benyújtásának a határideje – összhangban a közbeszerzési értesítőben, valamint a TED-en megjelent felhívás IV.4.3. pontjával – 2014. szeptember 8. napja 10:00 óra, mely alatt a beérkezést kell érteni!
Ajánlatkérő felhívja a pályázók szíves figyelmét arra, hogy a postán feladott pályázatokat az Ajánlatkérő csak akkor tekinti határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére a felhívásban megjelölt helyen, a benyújtási határidőig sor kerül. A pályázat, illetve az azzal kapcsolatos postai küldemények elvesztéséből eredő kockázat a pályázót terheli. A pályázónak a dokumentációban meghatározott formai követelményeknek megfelelően kell pályázatát elkészítenie és benyújtania.
Az elkésett pályázatokat a Bíráló Bizottság a csomag felbontása nélkül kizárja a pályázatból.”

A módosítás teljes szövege itt olvasható: www.mek.hu
 

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások